Klasický puntíkovaný hrníček (420 ml) se třemi druhy horké čokolády na dřevěné lžičce - stačí ponořit do horkého mléka nebo smetany a máte připravený šálek lahodné kvalitní čokolády.
V hrníčku dostanete tři druhy horké čokolády:
- 72% hořkou indonéskou čokoládu
- 34% mléčnou čokoládu
- nugátovou čokoládu s lískovými oříšky
Recept na výbornou (a hříšnou) horkou čokoládu:
- 200 ml smetany ke šlehání
- 1 čokoládová lžička
Smetanu zahřejte k varu, odstavte z plamene a ponořte do ní lžičku s horkou čokoládou. Míchejte do rozpuštění.
Smetanu můžete nahradit i mlékem, jen výsledný produkt nebude tak chuťově bohatý a hustý.
Složení: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, mléko sušené plnotučné, lískové ořechy, emulgátor: sójový lecitin, přírodní výtažek z vanilky. Může obsahovat stopy ořechů a sezamu. Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě minimálně 72 %. Obsah kakaové sušiny v mléčné čokoládě minimálně 34 %.