Pokud je Váš jazýček opravdu mlsný, pak přesně pro Vás je určena tato čokoláda! Je mnohonásobnou držitelkou ocenění „nejlepší čokoláda na světě“. Vyrábí se z kakaovníku druhu Criollo, jenž tvoří pouhou tisícinu procenta celosvětové produkce kakaa – právě tento druh je odborníky oceňován jako nejlepší kakao vůbec. Vzniklá 75% čokoláda má pak velmi rafinovanou chuť, je lehce citronová s tóny medu, mléčné pěny a sušeného ovoce. Místo obyčejného cukru navíc obsahuje cukr třtinový. Dopřejte svým chuťovým pohárkům tuto speciální delikatesu!
Složení: Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin. Obsah kakové sušiny v tmavé čokoládě nejméně 75%. Vyrobeno v závodě, který zpracovává mléko, ořechy, arašídy, sezam, lepek.