Tak vybraná delikatesa, jakou lanýž bezesporu je, si zaslouží jen ty nejlepší suroviny, proto je vyrábíme ze 64% čokolády z Ekvádoru. Aby vznikl původní lanýž francouzský, stačí k čokoládě přidat jen smetanu. Vytvarováním poté vznikne roztomilá kulička, která je natolik jemná, že se okamžitě po kontaktu s vaším jazykem začne rozpouštět.
\r\n
Toužíte-li ale po ještě delikátnějším zážitku, ochutnejte náš nejjemnější lanýž švýcarský, plný smetany a másla.
\r\n
Naše lanýže můžete ochutnat v nejrůznějších variantách: od klasického typu obaleného v kakau, přes lanýže s lehkým nádechem koření, až po speciální řadu lanýžů obalených v bylinkách. A protože jsme v pivovaře, minout nesmíte ani pivní lanýž obalovaný v chmelu!
\r\n
A proč se vůbec lanýže nazývají stejně jako ony legendární houby? Až nás navštívíte, klidně se zeptejte, rádi Vám tento zajímavý příběh povyprávíme.