Protože milujeme kvalitu, chtěli jsme vytvořit pralinky, které budou dělat čest svému jménu. Naše ručně vyráběné pralinky nejsou z čokolád, které místo kakaového másla kvůli nízké ceně obsahují spoustu ztužených tuků – využíváme pouze vysokoprocentní čokolády z Ekvádoru či Indonésie. Plníme je ganachemi nejrůznějších chutí, které vytváříme podle sezóny i podle aktuálních nápadů. K výrobě nám stačí jen smetana, čokoláda, ovoce, ořechy, bylinky, alkohol a různá koření – aromata ani stabilizátory u nás nehledejte.
\r\nOchutnejte pralinky takové, jaké mají být: žádná tlustá vrstva čokolády s minimem náplně, ale naopak tenkáčokoládová krusta, aby vynikla chuť lahodné ganache. Na pralince totiž není nejdůležitějšípouze chuť čokolády, ale především to, co se skrývá v ní.